Adrià Puntí: “En el meu interior, segueixo estant en primera línia” EL PERIÓDICO

Diumenge, 13 d’octubre del 2013

NÚRIA NAVARRO / Barcelona

L’artista de Salt presenta la versió sonora del llibre ‘Incompletament Puntí’ a l’Auditori de Girona

L’artista de Salt acaba de trencar 10 anys de silenci oficial. Ahir va presentar la versió sonora del llibre ‘Incompletament Puntí’ a l’Auditori de Girona. Durant aquest temps l’ha acompanyat una ominosa llegenda de desequilibri i drogues, que ell nega amb vehemència.

 

Va debutar el 1980 amb la banda The Felation on the Rocks i nou anys després es converteix en el líder d’Umpah-pah. El grup es dissol cinc discos després, el 1996. El 1997 inicia la seva carrera en solitari i publica tres discos ‘Pepalallarga’ (1997), ‘L’hora del pati’ (1999) i ‘Maria’ (2003). Al mateix temps, va interpretar el paper de Tronera en la primera temporada de la sèrie ‘Laberint d’ombres’ de TV-3.

És autor del llibre ‘Incompletament Puntí’, una obra autoeditada i limitada a 2.000 exemplars, que inclou lletres, dibuixos seus i obra del seu pare, i un documental de TV-3. Acaba d’oferir una versió sonora del llibre a Girona, acompanyat de la banda The Fellation on the Rocks.

Arrossegant com un gran pes la llegenda de maleïdisme, Adrià Puntí ha passat una dècada apartat dels focus, a casa seva, a Salt, on viu amb els seus pares, Maria i Narcís. Però mentre els altres elaboraven teories sobre la seva desaparició, ell anava deixant anar glopades de talent en cançons, poemes i dibuixos que ha aplegat en un llibre, ‘Incompletament Puntí’, i que ahir va oferir en versió sonora en un expectant Auditori de Girona. Potser és el seu retorn. “En el meu interior, segueixo estant en primera línia”, afirma.

Imatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s