Nadales de primera – El Punt Avui

Música Global treu al mercat ‘Altres cançons de Nadal 5′, amb un nou repertori de cançons inèdites. Es vendrà amb El Punt Avui els dies 14 i 15 de desembre

08/12/13 02:00 – BARCELONA – MERCÈ MIRALLES

 

Després d’uns anys d’absència, i amb molta força, arriba al mercat Altres Cançons de Nadal 5, i ho fa de la mà de Música Global. Es tracta d’un nou repertori nadalenc, amb nadales compostes i interpretades per l’última fornada del rock-pop català. Reinventar-se. Optimisme, melangia, records, futur… Aquest CD, acompanyat d’un llibret, es vendrà en exclusiva amb El Punt Avui. La direcció artística és del músic Miquel Abras i hi prenen part artistes de primera fila, uns consolidats, d’altres emergents i tots amb una manera de fer música molt diferent. La majoria de les peces són noves de trinca, inèdites, i hi ha també alguna versió de clàssics, absolutament adaptats a l’actualitat.

Cadascun dels participants aporta la frescor d’una nadala pròpia, amb el seu estil característic, únic. Adrià Puntí (No és broma), Blaumut (El noi de la mare), Els Catarres (És Nadal al món), Gossos (Flors de Nadal), Teràpia de Shock (Jingle bells rock), Obeses (Regala petons), Cesk Freixas (No ploris mare), Elena Gadel (Ja és Nadal), Joana Serrat (Camins de ronda), Nyandú (L’altra nit de Nadal), Casa Rusa (Agafa es temps) i Miquel Abras (Brindem pel Nadal). També hi ha la col·lectivaQuan somrius 2013 (música i lletra de Josep Thió), i una peça interpretada per la cobla La Principal de la Bisbal.

És un disc pensat per a petits i grans. Un combinat de qualitat artística i de picada d’ullet als col·leccionistes, ja que és el cinquè volum d’una sèrie que ha fet tradició. I conté la cançó d’aquest Nadal de TV3, Regala petons. El director artístic, Miquel Abras, destaca el fet d’haver convocat els músics que representen una nova generació: “Volíem fer noves propostes. Són artistes que agraden i que sonen molt.” Un dels èxits de la proposta, n’estan convençuts, és que el 90% de les peces són composicions inèdites.

Dels catorze temes, tres són versions, completament renovades. A les nadales es troba de tot, des del lirisme d’Adrià Puntí a la ironia d’Obeses.

 
 

Concurs al web d’El Punt Avui per a tots els lectors

Coincidint amb el llançament del CD Altres Cançons de Nadal 5, editat per Música Global, El Punt Avui proposa un concurs al nostre web http://www.elpuntavui.cat, en què poden participar tots els lectors i subscriptors a partir de demà dilluns dia 9, fins al divendres 13, a les 12 del migdia. Es tracta d’encertar un total de cinc preguntes per entrar en un sorteig de 20 CD d’aquest àlbum, que ben segur serà un dels més populars d’aquestes festes. Les preguntes aniran relacionades amb els artistes que hi participen: Adrià Puntí, Blaumut, Els Catarres, Gossos, Teràpia de Shock, Obeses, Cesk Freixas, Elena Gadel, Joana Serrat, Nyandú, Casa Rusa i Miquel Abras. Per exemple, com es diu la cançó d’Obeses que inclou el disc i que també és la cançó del Nadal de TV3; o quin és l’artista del disc que forma part del programaOh happy day; o quina és la formació més jove. de totes les que intervenen en l’àlbum; o quin va ser l’any de la primera edició del disc Altres Canons de Nadal. El funcionament del concurs és molt senzill, de manera que a cada pregunta hi ha tres opcions de resposta. El dissabte dia 14 es faran públics les respostes correctes i els guanyadors en el mateix diari, i posteriorment se’ls contactarà per fer-los arribar el disc compacte. Igualment, es podrà aconseguir aquest CD per només 9,95 euros els dies 14 i 15 de desembre al quiosc, en exclusiva amb El Punt Avui.

Un disc per no perdre’s

El nou CD es vendrà a través d’ El Punt Avui els dies 14 i 15 de desembre. El preu, 9,95 euros. Als subscriptors que no l’aconsegueixin al quiosc se’ls enviarà si truquen al 902 22 10 10. El CD inclou la cançó del Nadal de TV3, d’Obeses: ‘Regala petons’.

Image

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s