El millor concert d’Adrià Puntí, amb l’ARA –

Dilluns, a la venda ‘Un cor emigrant’, un DVD amb 16 temes de la gran actuació a l’Auditori de Girona

JORDI CARRERAS Salt |  20/12/2013

Molta gent considerava que el concert que va fer Adrià Puntí a l’Auditori de Girona l’octubre passat era de caixa o faixa per a la carrera de l’artista saltenc. Més de deu anys actuant gairebé sempre en solitari havien donat un perfil baix a la seva trajectòria, encara que en gairebé tots els concerts d’aquest 2013 s’havia vist un Puntí concentrat i amb moltes ganes dalt de l’escenari.

Això és el que va demostrar a Girona, que té corda per estona i que els que l’havien enterrat, artísticament parlant, s’havien precipitat. Amb la Fellaction on the Rocks Band Bang Bang, el grup que l’havia acompanyat en les gires dels seus dos primers discos en solitari -Lluís Costa a la guitarra, Pere Martínez al baix i contrabaix i Dani Pujol a la bateria-, i amb les cordes del Taller d’Orquestra -vuit joves músics que hi van aportar l’orquestració amb violins, viola i violencel- Puntí va fer aixecar un auditori ple com un ou, amb un repàs a les seves cançons de sempre i amb algunes de les noves, quatre de les quals estan incloses en el DVD. Aquest DVD té 16 cançons i es podrà adquirir amb el diari ARA a partir de diluns al preu de 12 euros.

Amo del seu destí

A més, el concert de Girona tenia unes connotacions molt especials per a Puntí, ja que actuava davant la seva gent, inclosos el seu pare i la seva mare, asseguts a primera fila.

Una de les raons per les quals Puntí no ha enregistrat cap disc des de fa gairebé 12 anys han estat els problemes que tenia amb la discogràfica a què estava vinculat. Segons ha pogut saber l’ARA, aquest tema ja està resolt i Puntí torna a ser amo del seu destí. Això fa que hi hagi molts números que aquest 2014 enregistri un nou disc, que, sens dubte, és un dels més esperats del país, i més després d’un silenci tan llarg.

Mentrestant, s’està tancant la contractació de concerts arreu del país. Un que ja es pot confirmar és el pròxim 28 de febrer al Palau de la Música Catalana i són bastant probables concerts a Tarragona, Lleida i Vic. 

Imatge

Adrià Puntí al piano durant el celebrat concert que va fer a l’Auditori de Girona el 12 d’octubre.

http://www.ara.cat/premium/Adria-Punti_0_1051094894.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s