“Adrià Puntí en directe” Enderrock

Adrià Puntí ha presentat el seu primer DVD en directe, Incompletament Puntí: Un cor emigrant (autoeditat, 2013), enregistrat el 12 d’octubre del 2013 a l’Auditori de Girona. El 28 de febrer actuarà al cicle BandAutors del Palau de la Música de Barcelona.

Imatge

 

El DVD inclou 16 cançons, 6 de les quals inèdites, com a “primer esquitx” d’un nou àlbum: es tracta d’un concert que mostra un artista en plena forma i amb una qualitat rockera admirable. Aquest espectacle va servir per donar vida als poemes i il·lustracions del llibre Incompletament Puntí  (El Tren d’Olot, publicat l’abril del 2013), on reflexionava dient que “l’invent és la culminació d’un bon intent”. 

Un cor emigrant 
Diu Adrià Puntí sobre la cançó que dóna títol al DVD del concert que ell mateix té “un cor emigrant sense ànsia de poeta, sense tenir por d’intimidar”. I afegeix que “no té cap intenció de mesurar la sensibilitat de qui ho llegeix”, però sens dubte aquest document musical –dedicat a Narcís Puntí, el pare de l’artista– posarà a prova qualsevol que s’hi apropi.

http://www.enderrock.cat/noticia/8871

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s