“Adrià Puntí canta nous temes en un Palau de la Música ple” BTV

Adrià Puntí, un dels creadors més brillants del panorama musical català dels darrers 30 anys, va omplir el Palau de la Música Catalana. En el marc del cicle BandAutors, el de Salt va dur al recinte l’espectacle ‘Incompletament Puntí’, que ja va presentar el mes d’octubre a Girona. Un directe amb un format inusual durant el qual va presentar alguns temes nous.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/03/01/adria-punti-palau-musica-bandautors/

Imatge

Ara fa un any, va ser un llibre de dibuixos i textos i, fa uns mesos, un directe a l’Auditori de Girona gravat en DVD. ‘Incompletament Puntí’ suposa el retorn d’un artista que mai se n’ha anat del tot, però que el públic enyora. S’albira un esperadíssim nou disc, del qual va presentar vuit temes i va anunciar que es dirà ‘La clau de girar el taller’.

ADRIÀ PUNTÍ
“Tot és nou. El format és nou, el caliu que hi haurà és nou, tot i que sí que hi ha una nostàlgia d’abans…”

Una declaració d’intencions abans del concert que el públic va poder certificar, perquè amb la Fellaction on the Rocks Band i el Taller d’Orquestra, una formació de corda, els vells temes, com ‘Trans mides’, agafen nova embranzida.

S’ha d’aplaudir l’actuació de les dues formacions, perquè Adrià Puntí és imprevisible. Tan bon punt altera l’ordre del repertori com canvia les entrades i sortides dels temes o els atura per parlar. Però la connexió amb el públic va ser absoluta de cap a fi i el concert va despendre una energia de la qual pocs roquers poden presumir.

“Una lliçó de directe de qui, per molts, és el geni boig del rock català, algú capaç d’omplir un Palau de la Música després d’11 anys sense editar res de nou.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s