“Adrià Puntí recupera ‘La catximba’ i triomfa al festival In-Somni de Girona” ARA

El tercer concert del músic saltenc després dels de l’Auditori de Girona i el Palau de la Música de Barcelona demostra que segueix en plena forma.
PAU PLANAS
Girona
Després dels dos concerts de retorn apoteòsics a l’Auditori de Girona i al Palau de la Música, Adrià Puntí segueix demostrant que la seva recuperació és definitiva. El de Salt tornava a fer parada a Girona, al festival In-Somni, en el primer concert amb el públic dempeus que oferia en aquesta nova etapa. Els encarregats d’obrir la nit eren els barcelonins Bremen,finalistes del concurs de maquetes Sona 9 de l’any 2011, que feien sonar els temes del seu primer treball, Les cançons que vindran,un disc de pop-rock a l’americana amb què, poc a poc, es van fent un lloc dins el panorama català.

Puntí, en un moment dolç. El públic, però, esperava en Puntí,i aquest no va decebre. Puntualment, va pujar a l’escenari tot sol per donar el tret de sortida amb Miau a una hora i mitja de concert. El guió seguia el dels dos concerts de retorn i després de Senyor doctor es va asseure al piano per interpretar dos dels temes inèdits com Tornavís i El boig del telèfon roig,una cançó que el públic –i especialment el públic gironí- ja s’ha fet seva. Entre els assistents, domini absolut d’aquells antics seguidors del músic que ara tenen l’oportunitat de tornar-ne a gaudir i que de ben segur que recordaven a aquell “boig del telèfon”, el precursor del mòbil, que anys enrere corria per Girona Rambla amunt i Rambla avall. Rock en estat pur amb l’aparició de la banda. L’entrada de la banda portava la potència més absoluta. El Puntí més rocker anava alternant les cançons amb poques pauses entremig –“m’han dit que avui no parli gaire” reconeixia poc després de l’inic del concert- i una versió d’allò més enèrgica de Jeu deixava pas a la gran sorpresa de la nit. Davant l’entusiasme dels seus seguidors, el músic va sorprendre a tothom regalant !important;” href=”https://www.youtube.com/watch?v=eqzVFs7Albs” target=”_blank”>La catximba i els rostolls d’Angelina, el gran èxit d’Umpah-pah que feia embogir la carpa.Arribava el moment dels bisos i el concert recuperava el seu guió habitual. El músic tornava sol a l’escenari per interpretar al piano Ull per ull, cantada a una sola veu per tots els assistents. La nit s’exhauria amb una celebradíssima Si que feia vibrar els seguidors i acabava definitivament amb Sota una col, dels crits enfervorits del públic que no va aconseguir arrencar-li cap nou bis.
http://www.ara.cat/comarquesgironines/Adria_Punti-In-Somni-Girona_0_1130287137.html”>http://www.ara.cat/comarquesgironines/Adria_Punti-In-Somni-Girona_0_1130287137.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s