RECONEIXEMENT A UN MÚSIC

Salt nomenarà Adrià Puntí fill predilecte de la vila

L’Ajuntament de Salt nomenarà fill predilecte el músic Adrià Puntí “com a reconeixement a la seva llarga trajectòria en el camp de la interpretació i composició musical i per haver portat el nom de la vila de Salt arreu del país”, segons la proposta que van aprovar tots els grups municipals en un ple extraordinari. El lliurament de la distinció es farà dijous vinent 19 de febrer a les 19 h en un acte públic al centre d’arts escèniques El Canal.

Puntí es mostra satisfet pel reconeixement, encara que s’hauria estimat més que se li fes al seu pare, que està molt delicat de salut. “Sempre és millor que et tirin una flor que no un cop de roc, però s’ho mereixien més el meu pare o la meva mare”, diu. A la mare ja li va dedicar un disc,Maria, i al pare li vol dedicar el pròxim, que finalment sembla que podria sortir aquest any i que s’anomenarà La clau de girar el taller.

El músic, nascut a Salt el 1963, té una llarga trajectòria, que va començar als anys 80 amb el grup Umpa-pah, amb el qual va treure cinc discos, tres en català i dos en castellà, entre els quals hi ha Raons de PesBamboo Avenue i La columna de Simeón. Posteriorment, el 1997, va començar la seva carrera en solitari, de la qual fins ara n’han sortit tres discos:Pepalallarga i…L’hora del pati i Maria, a més d’un llibre, Incompletament Puntí, il·lustrat amb obres inèdites del seu pare, Narcís, i amb un DVD. Posteriorment va treure un altre DVD amb l’enregistrament del concert que va fer a l’Auditori de Girona l’octubre del 2013. Ara fa poc ha sortit un EP, Benvinguts al desastre, amb quatre cançons, dues de les quals inèdites.

En el mateix acte a El Canal, Salt també nomenarà Sor Clara Villoslada filla adoptiva de la vila. Fundadora del casal infantil La Casita, a Villoslada se li reconeix la tasca incansable per la infància i per les famílies de Salt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s