“Un geni”

ALBERT RIBAS

PERIODISTA

Una de les coses amb les quals he gaudit més últimament és veient l’Adrià Puntí fent entrevistes en plena forma. Per mi en Puntí és un dels millors artistes que tenim, d’una qualitat immensa. Té el talent del convuls, la màgia del geni, la valentia dels patidors i el poder de l’experiència. Tot ell és una mena de combinació, com he llegit que algú deia a Twitter, entre “el caos i la perfecció incombustible”.

El trànsit per alguns camins tenebrosos ha fet que hagi hagut de passar més d’una dècada per escoltar-li noves cançons. Però fa temps que ha tornat. És aquí i ho celebrem. És l’hora de fer un brindis. En Puntí és sinònim de llibertat. És també, com deia ell mateix en una entrevista a la televisió, “planer, tendre, esquerp, rialler i amb mala llet”. Malfieu-vos de la gent que no té mala llet i a vegades no és esquerpa.

Té la mirada d’un savi. Potser, com ell mateix canta, “d’un savi llest buscant l’error”. Un savi llest, com també diu la cançó, sense por. Als seus directes hi ha més rock que als discos, cosa que, efectivament, demostra que no té por. El que sí que té, és la culpa que ens agradi. Que ens faci encongir amb les seves lletres. Ens fa a tots petits i miserables. En la immensitat del seu cel, només ens queda observar, escoltar i aplaudir. Alcem les copes somrient i brindem. Cocudrilus merdosos, toca celebrar que l’Adrià Puntí és immortal.

https://ribasalbert.wordpress.com/2015/10/23/un-geni/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s