Adrià Puntí presenta els seus nous treballs discogràfics

Una de les figures musicals que està creixent en prestigi en els últims temps és la d’Adrià Puntí. L’avalen premis, bones crítiques i l’estima dels espectadors. Tot això es demostra per l’afluència de públic als seus concerts. El festival de guitarra Guitar BCN és testimoni de la tornada als escenaris de l’enyorat Adrià Puntí, amb dos concerts a la sala 2 de l’Auditori en què presentarà, per separat, tant el seu nou àlbum La clau de girar el taller (2015) com el seu recent llibre-disc Enclusa i un cop de mall.

La primera de les cites, la de l’11 de març, té pràcticament esgotades les entrades. No obstant això, podem optar per adquirir tiquets per a la data del 15 d’abril. Seran dos xous diferents. El primer servirà per presentar La clau de girar el taller de forma més o menys convencional. A la cita del 15 d’abril veurem un concert especial i imprevisible que donarà vida a les cançons radiofòniques del llibre-disc Enclusa i un cop de mall.

adriapunti

 

Cada vegada hi ha més consens a l´hora de qualificar Adrià Puntí d´artista genial. El músic de Salt, que va regalar un dels capítols més valuosos de la història del pop català al capdavant d´Umpah-Pah, s´ha mostrat també sempre inspiradíssim quan ha gravat en solitari, amb treballs tan memorables com Pepalallarga i… (1997), L´hora del pati (1999) i Maria (2002). Ara, després d´un llarguíssim silenci discogràfic, ha trepitjat de nou l´estudi de gravació i n´ha sortit amb el magnífic La clau de girar el taller (2015), una col·lecció de cançons complementades pel llibre disc Enclusa i un cop de mall (2015), dos treballs que ens retornen el millor Puntí, un artista amb un univers musical i literari únic i inimitable, capaç de fer saltar espurnes amb les seves interpretacions en directe.

 

http://lameva.barcelona.cat/barcelonacultura/descobreix/adria-punti-auditori-guitar-bcn#.Vx-zdnDayg4

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s